5 artikler om transportbranchen, du ikke må glip af i 2022

Del artiklen

Værsgo! Her er de 5 mest populære blogindlæg fra bloggen The Strong Connection. 

Hvad skete der i 2022?

På blogredaktionen lægger vi nu et inspirerende og lærerigt år bag os. Et år, hvor vi endelig fik lov til at komme ud og møde vores kunder på messer rundt om i verden. Et år fyldt med interessante diskussioner om, hvordan man gør transportbranchen mere bæredygtig. Et år, hvor vi lancerede vores nye innovative førerassistentsystem VBG Driver Assist.  

Vi ser frem mod en bæredygtig transportsektor

I 2023 ser vi frem til at deltage i flere tiltag, der på forskellig vis forsøger at fremme omstillingen til mere bæredygtige løsninger i transportsektoren. Vi har allerede en masse spændende nye emner, som vi vil dele vores viden og indsigt om næste år. Men du ved vel, at du altid kan tippe os på redaktionen via formularen.

Bæredygtighed kan være et af flere nøgleord i 2023, når det gælder sikkerhed, innovation og lønsomhed i transportbranchen. Siden 1951 har vi arbejdet på at lave bæredygtige løsninger, der gør vejtransport mere sikker. 

Men inden vi siger farvel til 2022, og inden nytårsklokkerne ringer det nye år ind, synes vi, det er på sin plads at opsummere de mest læste blogindlæg fra det forgangne år. 

Værsgo! Her er de 5 mest populære blogindlæg fra bloggen The Strong Connection. 

Hvor tunge og lange må godstransporter være i Norden?

I de nordiske lande er der vidt forskellige regler med hensyn til vogntogets længde og vægt, når det gælder godstransport på vej.

10 spørgsmål og svar om påhængsvognskoblinger fra VBG

Spekulerer du over, hvorfor alle påhængsvognskoblinger fra VBG er røde? Måske undrer du dig over, hvad VBG betyder? Eller hvorfor en koblingsbolt fra VBG har en diameter på 57 mm som standard? Det er fint, for her kommer svarene på dine spørgsmål!

Sådan tilkobler du påhængsvognen korrekt

Alle chauffører ved naturligvis, hvordan man kobler en påhængsvogn til og fra. Men ikke alle ved, hvordan man gør det på den bedste og sikreste måde. Ved du det?

Hvad er arealinertimoment?

Hvordan påvirker øgede krav til arealinertimoment opbyggerens køretøjskonstruktioner?

Hvordan holder du dit koblingsudstyr i topform?

En simpel visuel inspektion, rengøring og smøring er, hvad der skal til, for at du kan øge sikkerheden, spare tid og forbedre lønsomheden. Gennemgå koblingsudstyret ofte.

 

Tak for et dejligt år med jer, der abonnerer på bloggen. Vi ses i 2023! 

 

Kommentér dette indlæg

Abonnér på bloggen